• GYIK
  • Keresés
Gyakran ismételt kérdések
Miért szükséges regisztrálnom a joynapok.hu oldalra?

Ahhoz, hogy bármikor, később is elérd a kuponjaidat, létre kell hoznod a saját fiókodat a joynapok.hu-n. Azért is érdemes regisztrálnod, mert így érheted el az online extra kuponokat, illetve a kedvencek funkciót is így tudod használni.
Amennyiben már korábban regisztráltál, elég csak bejelentkezned az oldalon.

Mit tudok tenni a joynapok.hu-n?

Az oldalon a regisztrált fiókoddal rendezett formában láthatod a JOY kuponok előnézeteit, elérheted a magazinban található kód megadásával a plaza kuponokat, valamint megtalálod az online extra ajándék kuponokat. Ezeket szűrheted kedved szerint, keresgélhetsz a kedvezmény mértéke vagy üzlet alapján is, illetve lementheted a kedvenceidet, amit később a Profilom menüpontban érhetsz el.

Honnan tudom, hogy milyen üzletekbe találok kedvezményeket?  

A joynapok.hu oldalon regisztrációt/belépést követően láthatod, hogy milyen kuponok érhetőek el a JOY-napok alatt.

Hogyan tudok hozzájutni a kuponokhoz?

A JOY-napok kuponokhoz háromféle módon juthatsz hozzá. 
A magazint megvásárolhatod hagyományos nyomtatott formában az értékesítési pontjainkon.
A magazint digitális formában a shopaholic.hu weboldalunkról is megrendelheted, ebben az esetben a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük el a Te digitális magazinodat a kuponmelléklettel.
Ha kizárólag a kuponokra van szükséged, a JOY Hungary alkalmazásban könnyedén megtalálhatod a kuponcsomagot.

Hogyan érhetem el a plaza kuponokat? 

A plaza kuponok a joynapok.hu-n a JOY magazinban található kód beírásával, vagy a JOY Hungary appban a kuponcsomag megvásárlásával érhetőek el. A joynapok.hu/plaza-kuponok oldalon, add meg a kuponokon található kódot, ezt követően már láthatod is az adott plázához tartozó kedvezményes ajánlatokat. A plaza kuponokat csak helyben a plazaban tudod beváltani.

Milyen kuponok léteznek? 

Regisztráció után a joynapok.hu weboldalán az összes kedvezményes kupont látni fogod. A konkrét kuponokon szöveges formában is feltüntetjük a pontos kedvezményt és, hogy milyen termékekre vonatkozik az ajánlat. A kedvezményes kuponok beváltásához vagy az adott kuponon szereplő kuponkódra vagy vonalkódra lesz szükséged. Amennyiben ezek egyikét sem látod feltüntetve, úgy nincs szükséged kódra az adott kuponnál a kedvezmény érvényesítéséhez.

Hogy tudom beváltani a kedvezményes kuponokat? 

Online vásárláshoz használd a kuponon feltüntetett kuponkódot, míg a személyes vásárláshoz elég, ha a kivágott kuponod fizetéskor átadod, vagy telefonodon felmutatod az üzletben a vonalkódot, vagy ennek hiányában magát a kupont a joynapok.hu-n vagy a JOY Hungary fiókodban.

Honnan tudom, hogy milyen kedvezményre jogosít fel a kuponom? 

A feltüntetett árkedvezmény az adott márkára és a vásárlás teljes összegére kizárólag a kuponokon feltüntetett feltételekkel, a listán felsorolt üzletekben vehető igénybe.
A kedvezmény az esemény időpontjában készleten lévő kollekciókra vonatkozik. A feltüntetett termékek és árak tájékoztató jellegűek. Az akció a készlet erejéig tart.
A május 12-15. között érvényes JOY-napok kuponok kedvezményeiről és beváltásának menetéről részletes információkat az adott márka weboldalán, a webshopján és az üzleteiben találsz.

Miért érdemes JOY Hungary fiókot létrehoznom?

A joynapok.hu regisztrációval könnyedén létrehozhatod a JOY Hungary fiókodat, ahol pár kattintással megszerezheted a kuponcsomagot. Azon túl, hogy ebben az alkalmazásban könnyedén elérheted és felhasználhatod a kuponjaidat.

Kihez forduljak, ha nem látom a kódot vagy kérdésem van a kuponokkal kapcsolatban? 

Shopaholic ügyfélszolgálat elérhetősége: shopaholic@marquardmedia.hu
JOY Hungary ügyfélszolgálat elérhetősége: app@joy.hu

Kihez forduljak, ha nem kaptam meg a kedvezményt? 

A kuponon található ajánlat tartalmáért kizárólag a kedvezményt felajánló vállalkozás felel, az árkedvezmények érvényesítésével kapcsolatban kiadónk semmilyen felelősséget nem vállal!
A kupon esetleges problémáival fordulj az adott márka vagy vállalkozás ügyfélszolgálatához.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesítést kedvezményekről!

A feliratkozás nem volt sikeres, kérjük próbáld meg újra!
Sikeresen feliratkoztál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesítést kedvezményekről!

A feliratkozás nem volt sikeres, kérjük próbáld meg újra!
Sikeresen feliratkoztál!

REGISZTRÁCIÓ

Adatvédelmi tájékoztató - Általános szerződési feltételek

MÁR VAN FIÓKOD?

Hozzáadva a kedvencekhez
Kedvencek listája

Törölve a kedvencekből
Kedvencek listája