Gyakran ismételt kérdések

> Miért szükséges regisztrálnom a joynapok.hu oldalra?

Ahhoz, hogy bármikor, később is elérd a kuponjaidat, létre kell hoznod a saját fiókodat a joynapok.hu-n. Azért is érdemes regisztrálnod, mert így nézheted meg, hogy milyen kedvezményekkel várunk a JOY-napokon, és így érheted el a pláza kuponokat, valamint az
online extra kuponokat.

Amennyiben már korábban regisztráltál, elég csak bejelentkezned az oldalon.

> Mit tudok tenni a joynapok.hu-n?

Az oldalon a regisztrált fiókoddal rendezett formában láthatod a JOY kuponok előnézeteit, elérheted a magazinban található kód megadásával a pláza kuponokat, valamint megtalálod az online extra ajándék kuponokat. Ezeket szűrheted kedved szerint, keresgélhetsz a kedvezmény mértéke- vagy üzlet alapján is, illetve lementheted a kedvenceidet, amit később a Profilom menüpontban érhetsz el.

> Honnan tudom, hogy milyen üzletekbe találok kedvezményeket? 

A joynapok.hu oldalon regisztrációt/belépést követően láthatod, hogy milyen kuponok érhetőek el a JOY-napok alatt.

> Hogyan tudok hozzájutni a JOY Beauty & Fit Napok ajándék kuponokhoz?

A JOY-napok kuponokhoz háromféle módon juthatsz hozzá. 

  • A magazint megvásárolhatod hagyományos nyomtatott formában az értékesítési pontjainkon.
  • A magazint digitális formában a shopaholic.hu weboldalunkról is megrendelheted, ebben az esetben a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük el a Te digitális magazinodat a kuponmelléklettel.
  • Ha kizárólag a kuponokra van szükséged, a ShoppieGo alkalmazásban könnyedén megtalálhatod a kupon csomagot. 

>Hogyan érhetem el a pláza kuponokat?

A plaza kuponok a joynapok.hu-n a JOY magazinban található kód beírásával, vagy a ShoppieGo-ban a kuponcsomag megvásárlásával érhetőek el. A joynapok.hu/plaza-kuponok oldalon, regisztráció/belépés után add meg a kuponokon található kódot, ezt követően már láthatod is az adott plázához tartozó kedvezményes ajánlatokat. A plaza kuponokat csak helyben a plazaban tudod beváltani.

> Milyen kuponok léteznek? 

Az egyedi kóddal elvégzett regisztráció után a joynapok.hu weboldalán az összes kedvezményes kupont látni fogod. A konkrét kuponokon szöveges formában is feltüntetjük a pontos kedvezményt és, hogy milyen termékekre vonatkozik az ajánlat. A kedvezményes kuponok beváltásához vagy az adott kuponon szereplő kuponkódra vagy vonalkódra lesz szükséged. Amennyiben ezek egyikét sem látod feltüntetve, úgy nincs szükséged kódra az adott kuponnál a kedvezmény érvényesítéséhez.

> Hogy tudom beváltani a kedvezményes kuponokat? 

Online vásárláshoz használd a kuponon feltüntetett kuponkódot, míg a személyes vásárláshoz elég, ha a kivágott kuponod fizetéskor átadod, vagy telefonodon felmutatod az üzletben a vonalkódot, vagy ennek hiányában magát a kupont a joynapok.hu- vagy a ShoppieGo fiókodban.

> Honnan tudom, hogy milyen kedvezményre jogosít fel a kuponom? 

  • A feltüntetett árkedvezmény az adott márkára és a vásárlás teljes összegére kizárólag a kuponokon feltüntetett feltételekkel, a listán felsorolt üzletekben vehető igénybe.
  • A kedvezmény az esemény időpontjában készleten lévő kollekciókra vonatkozik. A feltüntetett termékek és árak tájékoztató jellegűek. Az akció a készlet erejéig tart.
  • A május 13-16. között érvényes JOY- napok kuponok kedvezményeiről és beváltásának menetéről részletes információkat az adott márka weboldalán, a webshopján és az üzleteiben találsz.

> Miért érdemes ShoppieGo fiókot létrehoznom?

A joynapok.hu regisztrációval könnyedén létrehozhatod a ShoppieGo fiókodat, ahol pár kattintással megszerezheted a kuponcsomagot. Azon túl, hogy ebben az alkalmazásban könnyedén elérheted és felhasználhatod a kuponjaidat, a JOY-napokon túl is találsz folyamatosan frissülő kedvezményeket egész évben.

> Kihez forduljak, ha nem látom a kódot vagy kérdésem van a kuponokkal kapcsolatban? 

  • Shopaholic ügyfélszolgálat elérhetősége: shopaholic@marquardmedia.hu
  • ShoppieGo ügyfélszolgálat elérhetősége: shoppiego@marquardmedia.hu

> Kihez forduljak, ha nem kaptam meg a kedvezményt? 

  • A kuponon található ajánlat tartalmáért kizárólag a kedvezményt felajánló vállalkozás felel, az árkedvezmények érvényesítésével kapcsolatban kiadónk semmilyen felelősséget nem vállal!
  • A kupon esetleges problémáival fordulj az adott márka vagy vállalkozás ügyfélszolgálatához.