Gyakran ismételt kérdések
Mit tudok tenni a joynapok.hu-n?

A joynapok.hu célja a teljes körű tájékoztatás: kedvezményekről, a kuponok megvásárlásának lehetőségeiről és egyéb, a JOY-napokhoz kötődő akciókról, programokról.

Honnan tudom, hogy milyen üzletekbe találok kedvezményeket?

A joynapok.hu-n a KUPONKERESŐ menüben láthatod, hogy milyen kuponok érhetőek el a JOY-napok alatt. Ezeket szűrheted kategória vagy akár márka szerint.

Hogyan tudok hozzájutni a kuponokhoz?

A JOY-napok kuponokhoz háromféle módon juthatsz hozzá.
A magazint megvásárolhatod hagyományos nyomtatott formában az értékesítési pontjainkon vagy A JOY-napok kuponokhoz háromféle módon juthatsz hozzá.
A magazin elérhető nyomtatott formátumban, melyet az értékesítési pontjainkon vásárolhatsz meg, vagy megrendelheted a magaziner.hu weboldalon keresztül.
Digitális formában is megvásárolhatod a magazint a magaziner.hu weboldalon. Ebben az esetben a magazint, beleértve a kuponmellékletet is, az általad megadott e-mail címre küldjük.
Amennyiben kizárólag a kuponok iránt érdeklődsz, a JOY Hungary mobilalkalmazásban könnyen megtalálhatod a szükséges kuponcsomagot.

Milyen kuponok léteznek?

A joynapok.hu weboldalán az összes kedvezményes kupon előnézetét láthatod, információs jelleggel. A konkrét kuponokon szöveges formában is feltüntetjük a pontos kedvezményt és, hogy milyen termékekre vonatkozik az ajánlat. A kedvezményes kuponok beváltásához vagy az adott kuponon szereplő kuponkódra vagy vonalkódra lesz szükséged. Amennyiben ezek egyikét sem látod feltüntetve, úgy nincs szükséged kódra az adott kuponnál a kedvezmény érvényesítéséhez.

Hogy tudom beváltani a kedvezményes kuponokat?

Online vásárláshoz használd a kuponon feltüntetett kuponkódot, míg a személyes vásárláshoz elég, ha a kivágott kuponod fizetéskor átadod, vagy telefonodon felmutatod az üzletben a vonalkódot, vagy magát a kódot tartalmazó kupont.

Honnan tudom, hogy milyen kedvezményre jogosít fel a kuponom?

A feltüntetett árkedvezmény az adott márkára és a vásárlás teljes összegére kizárólag a kuponokon feltüntetett feltételekkel, a listán felsorolt üzletekben vehető igénybe.
A kedvezmény az esemény időpontjában készleten lévő kollekciókra vonatkozik. A feltüntetett termékek és árak tájékoztató jellegűek. Az akció a készlet erejéig tart.
A JOY-napok kuponok kedvezményeiről és beváltásának menetéről részletes információkat az adott márka weboldalán, a webshopján és az üzleteiben találsz.

Hogyan regisztrálhatok a JOY-napok applikációban?

A regisztráció egyszerű! Töltsd le az applikációt az iOS App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, majd kövesd a regisztrációs folyamat lépéseit, amely egy e-mail cím vagy közösségi média fiók megadását kéri.

Miért érdemes JOY Hungary fiókot létrehoznom?

Csak néhány kattintás, és máris megszerezheted a kuponcsomagot a JOY Hungary alkalmazáson keresztül. A fiókod segítségével később bármikor, egyszerűen elérheted és felhasználhatod a kuponjaidat közvetlenül a mobiltelefonodon.
A JOY Hungary alkalmazás egy izgalmas új funkcióval gazdagodik: bevezetjük az akciófigyelőt, amely segítségével könnyen nyomon követheted a legnépszerűbb márkák legfrissebb akcióit. Így mindig az elsők között értesülhetsz a legújabb kedvezményekről.

Továbbá, az alkalmazásban található lehetőségekkel extra kedvezményeket és exkluzív ajánlatokat szerezhetsz, amik még vonzóbbá teszik a használatát.

Hogyan tudom követni a kedvenc termékeimet?

Az applikációban add hozzá a termékeket a ‘Kedvencek’ listádhoz a termék profiloldalán található szív ikonra kattintva. Így értesítéseket kaphatsz az új ajánlatokról és akciókról.

Kihez forduljak, ha nem látom a kódot vagy kérdésem van a kuponokkal kapcsolatban?

Magaziner ügyfélszolgálat elérhetősége: magaziner@marquardmedia.hu
JOY Hungary ügyfélszolgálat elérhetősége: app@joy.hu

Kihez forduljak, ha nem kaptam meg a kedvezményt?

A kuponon található ajánlat tartalmáért kizárólag a kedvezményt felajánló vállalkozás felel, az árkedvezmények érvényesítésével kapcsolatban kiadónk semmilyen felelősséget nem vállal!
A kupon esetleges problémáival fordulj az adott márka vagy vállalkozás ügyfélszolgálatához.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesítést kedvezményekről!

A feliratkozás nem volt sikeres, kérjük próbáld meg újra!
Sikeresen feliratkoztál!

REGISZTRÁCIÓ

Adatvédelmi tájékoztató - Általános szerződési feltételek

MÁR VAN FIÓKOD?

Hozzáadva a kedvencekhez
Kedvencek listája

Törölve a kedvencekből
Kedvencek listája